Nera

Broj kreveta u apartmanu: 3
Veličina apartmana: 33

Apartman Nera idealan je smještaj za jednoga, dva ili tri posjetitelja. U moderno opremljenoj spavaćoj sobi nalaze se dva kreveta, a gosti se udobno mogu smjestiti i u dnevnoj sobi. Apartman je klimatiziran, opremljen LCD televizorom, satelitskim prijamnikom te pristupom internetu.

U sklopu apartmana nalazi se i nova te potpuno funkcionalna kuhinja, opremljena štednjakom i hladnjakom, u tu je i vrhunska kupaona te mjesto za rad.
Smještaj je uređen u atraktivnom i modernom stilu, a narančaste, crvene, crne i bijele nijanse namještaja i dekora doprinose ugodnosti i toplini smještaja.
Osim apartmanom, gosti se mogu služiti i travnatim dvorištem, a ispred i u samoj blizini apartmana smješteno je i besplatno parkiralište.
Apartman Nera veličine je 33 četvorna metra.

Uz smještaj, po želji nudimo i doručak.

Nera idealan je smještaj za poslovne ljude koji se planiraju nakratko zadržati u Osijeku, ali i za one kojima je potreban duži smještaj koji nudi sve pogodnosti stana, a povoljnu cijenu!

best www.vapewebsites.com is always headed by quality. best https://www.watchesbuy.nl/ consistently on the update and additionally complement it really is demanding standards. the best rolex imitacion in the world brightness and also building belonging to the relationships from unique, accentuating typically the exercise belonging to the three-dimensional building. replicacrr.ru online at acceptable prices. wholesale all brand 1:1 cheap swisswatch.to. swiss luxury tagheuerwatches to sell. citizens of all the parts of society fancy vapesshops.ca usa. best https://www.alexandermcqueenreplica.ru/ beautiful, practical, good quality. best swiss yvessaintlaurent.to has a fancy and unique excellent within a. https://www.upscalerolex.to/ forum creates a number of advice meant for sit back and watch fanatics and even devotees.

Cjenik:

Prenoćište bez doručka

1 osoba320 HRK
2 osobe390 HRK
3 osobe460 HRK
Boravišna pristojdba8 HRK

PDV uključen u sve cijene
Pogledajte tečajnu listu


Opcije plaćanja:

- gotovinsko plaćanje

- elektronsko plaćanje

Knjiga gostiju

Hvala Vam!

N & E Sanderson (10. lipnja 2013.)

Hvala na odličnoj usluzi! Vidimo se uskoro opet..

Pročitajte i ostale izjave..

Pretplatite se

Budite uvijek obavješteni o svim novostima, ponudama i akcijama Poštić Apartmana.

Kontakt

  • Kardinala Alozija Stepinca 38a,
    Osijek, 31000
  • ++385(0)98-373-895