O nama

Apartmani Poštić smješteni su blizu željezničkog i autobusnog kolodvora oko 10 minuta hoda od glavnog gradskog trga, što nas čini izuzetno interesantnim smještajnim kapacitetom kako za turiste tako i za poslovne ljude koji posjete naš grad.

Istražite naše apartmane

Apartmani Poštić privatan su smještaj u širem središtu Osijeka, u neposrednoj smo blizini glavnog gradskog trga, a opet dovoljno udaljeni od gradske vreve, što je idealno za svakog posjetitelja našega grada, bilo da se zadržava na jedan ili više dana.

Blizina autobusnog i željezničkog kolodvora, turističkih odredišta i bitnih institucija čine naše apartmane još privlačnijima, a kvalitetu smještaja potvrđuje čitav niz zadovoljnih posjetitelja koji nam se redovito vraćaju. Idealni smo za poslovne ljude, ali i za one koji se žele opustiti i uživati u osječkim znamenitostima, pa i noćnome životu.

U sklopu apartmana Poštić može se birati između tri vrhunski opremljena apartmana. Po cijeni hotelske sobe može se odabrati atraktivan smještaj koji će zadovoljiti sve potrebe posjetitelja. Prostori su moderno opremljeni, klimatizirani, svaki od njih nudi kuhinju, kupaonicu, spavaću sobu i dnevnu sobu, pristup internetu, satelitsku televiziju. Također, u blizini je besplatno parkiralište, centar grada, bitne institucije, poput poštanskog ureda, sudova, galerija, muzeja, županijske i gradske vlasti...

Tu je, dakako, i stara osječka jezgra, Tvrđa, centar kulturnog i noćnog života, a sve to, uz mnogo toga drugoga, naš smještaj čini udobnim i praktičnim.

Apartmani Dea i Nera idealni su za dva do tri posjetitelja, nude dvokrevetnu sobu i opremljenu kuhinju, a gosti se udobno mogu smjestiti i u dnevnoj sobi. U apartmanu Dea može se smjestiti i do pet osoba a veća i opremljenija kuhinja te kupaona svakako su dodatne prednosti ovakvog smještaja.

Sviđa Vam se to što vidite ?

Rezervirajte online

Knjiga gostiju

Hvala Vam!

N & E Sanderson (10. lipnja 2013.)

Hvala na odličnoj usluzi! Vidimo se uskoro opet..

Pročitajte i ostale izjave..

Pretplatite se

Budite uvijek obavješteni o svim novostima, ponudama i akcijama Poštić Apartmana.

Kontakt

  • Kardinala Alozija Stepinca 38a,
    Osijek, 31000
  • ++385(0)98-373-895