Uma

Broj kreveta u apartmanu: 4
Veličina apartmana: 48

Apartman Uma idealan je smještaj do pet posjetitelja. Kao i u apartmanima Nera ili Dea, spavaća je soba i u ovome apartmanu moderno opremljena, ali je, dakako, i nešto veća. U njoj su smještena tri kreveta, a dio gostiju može se vrlo udobno smjestiti u dnevnoj sobi. Kao i svi ostali apartmani, i ovaj je klimatiziran, opremljen LCD televizorom, satelitskim prijamnikom te pristupom internetu.

Kuhinja je nova i potpuno funkcionalna, opremljena štednjakom i velikim hladnjakom. U sklopu apartmana je i kupaona te mjesto za rad. Apartman je veličine 48 metara četvornih, dovoljno velik za poveće društvance, ali i za samca koji želi uživati u svim udobnostima i prostranosti našega smještaja.

Smještaj je uređen u atraktivnom i modernom stilu, a narančaste, crvene, crne i bijele nijanse namještaja i dekora doprinose ugodnosti i toplini smještaja. Osim apartmanom, gosti se mogu služiti i travnatim dvorištem, a ispred i u samoj blizini apartmana smješteno je i besplatno parkiralište.

Uz smještaj, po želji nudimo i doručak.

Bilo da ste poslovni posjetitelj, turist ili obitelj koja se želi odmoriti i zabaviti u Osijeku ili društvo spremno za avanture i zabavu, apartman Uma bio bi idealan smještaj!

Cjenik:

Prenoćište bez doručka

1 osoba320 HRK
2 osobe390 HRK
3 osobe460 HRK
Boravišna pristojdba8 HRK

PDV uključen u sve cijene
Pogledajte tečajnu listu


Opcije plaćanja:

- gotovinsko plaćanje

- elektronsko plaćanje

Knjiga gostiju

Hvala Vam!

N & E Sanderson (10. lipnja 2013.)

Hvala na odličnoj usluzi! Vidimo se uskoro opet..

Pročitajte i ostale izjave..

Pretplatite se

Budite uvijek obavješteni o svim novostima, ponudama i akcijama Poštić Apartmana.

Kontakt

  • Kardinala Alozija Stepinca 38a,
    Osijek, 31000
  • ++385(0)98-373-895